2010. június 8., kedd

Kezdés

Üdvözöllek a blogomon!
Egy rövid bemutatkozással kezdem. Márkus János vagyok a Veszprémi KE versenyzője. Már kiskorom óta bringázom, ennek ellenére csak 2007-ben kezdtem komolyabban a versenyzést. Jelenleg hosszútávú mtb maratonokon indulok, de tervbe van véve egy-két OX verseny is. Az előző mondatomból gondolom mindenkinek kiderült, hogy a mountainbike szakágban tevékenykedem, de ennek ellenére érdekel az országúti is, csak sajnos már nincs rá kapacitásom (azért minden évben nézem szurkolóként a nagy körversenyeket :) ). A kerékpározás részben technikai sport és természetesen a technikai oldal is érdekel, szeretek szerelni, igazi technokrata vagyok.
A kerékpározás mellett érdekel még a jégkorong is, hobbi szinten játszom és I. osztályú játékvezető vagyok. Remekül egészítik ki egymást a bringázással. A sportolás mellett még tanulok, a Pannon (veszprémi) Egyetem közgazdász-gazdálkodási szakos hallgatója vagyok, remélem már nem sokáig, mert nem sok kell ahhoz, hogy diplomát szerezzek.

Végül a lényeg. Ezen a blogon kerékpározással kapcsolatos bejegyzéseket fogok közzétenni, leginkább versenyekről fogok írni, de lesznek technikai témájúak is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése